Den miljøvenlige el-instalatør

oprettet d. under Boligartikler, Natur og Miljø, Byggeartikler

 

Dani Jacobsen driver virksomheden Økotek, som tilbyder miljøvenlig elservice. En traditionel elvirksomhed med traditionelle løsninger, men med samlemuffer uden skruer, eldrevet varevogn, halogen og pvc-frie kabler, miljørigtig arbejdstøj, genbrugs stikdåser og energivenlig website også en elvirksomhed der stiler stort mod at være så bæredygtig og grønt-tænkende som det muligt.

Det er også vigtigt for Dani at kunden er med i processen og at der opbygges en gensidig tillid til hinanden.

"Jeg bruger de sociale medier og den kontakt jeg feks, via økoteks facebookside har til kunderne der." fortæller Dani der heller ikke er bleg for at vise billeder af mislykket projekter.

"Mit værdisæt er groft sagt Interesse for faget og interesse for at give den viden jeg tilegner mig på de udfordringer jeg til tider står over for videre til andre mennesker og kollegaer."

 

 

Der er helt sikkert en kundekreds for miljøvenlige elinstallationer, fortæller Dani der også er certificeret til at etablere elladestandere til elbiler.

Dani bruger meget tid på at finde de rigtige miljø og bæredygtige produkter til hans virksomhed og det kan til tider være noget af en udfordring.

feks. Eltavler. "Selve skallen kan jeg få PVC og halogenfri, men indmaden er ikke helt miljøvelig, men så går jeg i dialog med producenten om hvordan vi kan udvikle en grønnere eltavle. "Jeg forsøger at genanvende så mange af de eksisterene installationer, som det er muligt når jeg er ude at energioptimere og CO2 reducere for virksomheder.

Der er ingen tvivl om at Økotek også inspirere andre i branchen og nogle af dem tager kontakt til Dani for høre lidt om hvordan det er at være miljøvenlig installatør.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar